Undervisning

MARI ROMARHEIM HAUGEN

UNDERVISNING


Jeg har dessverre ikke anledning til å undervise for tiden.LITT OM UNDERVISNINGEN


Jeg tilbyr individuell sangundervisning i Oslo. Det undervises innen rytmiske stilarter som for eksempel jazz, pop, rock, soul, musikal, vise, m.m. Jeg har flere års undervisningserfaring, og underviser på alle nivåer. Nedre aldersgrense for sangundervisningen er 18 år. Det er ingen øvre aldersgrense.

 

Undervisningen tilrettelegges deg som elev i henhold til  ditt utgangspunkt og dine ambisjoner. Som elev hos meg kommer du til å jobbe med stemmebygging for å opparbeide et sunt fundament for sang og stemmebruk. Det fokuseres på kroppsholdning, avspenning, styrking av inn- og utåndingsmuskler og stemmelukke. Du får mulighet til  å utvide ditt sangrepertoar, og arbeide med formidling, improvisasjon og rytmikk etter eget ønske. Du vil også få kjennskap til stemmens funksjoner og klangmuligheter, og utvikle ditt personlige uttrykk. Sanggleden er alltid i fokus i min undervisning. 

 
 
 
 
   

Du binder deg ikke for flere enn 4 sangtimer av gangen. Du bestiller 4 sangtimer som forhåndfaktureres. Bestilte timer som ikke benyttes eller som ikke avbestilles senest innen 24 timer refunderes ikke. Jeg anbefaler ukentlige timer, men passer det bedre med lengere intervaller mellom timene, er dette også mulig. Du kan starte opp med sangundervisning når som helst på året og fortsetter som elev hos meg så lenge du ønsker.


Ta kontakt for å bestille sangtimer.

 

Enkelttimer kan gis ved ledig kapasitet.


Du kan også gi sangtimer i gave. Ta kontakt for pris.